VENDA: 20% de desconto em sapatos TYR COMPRE AGORA
pic

Om oss

Vi älskar träning, hälsosam livsstil och allt som har med rörelse att göra. Vår kvalitetsutrustning följer oss på en utmanande resa för att uppfylla våra drömmar. Vi samarbetar med tränare, idrottare, CrossFit-lådor och fitnessarrangörer. Vi stöder människor för vilka rörelse är ett sätt att leva.

I Top4Fitness e-shop erbjuder vi dig ett brett utbud av begravnings-, skor- och träningsutrustning från märken som Nike, Under Armour, adidas, Reebok, Nebbia och många andra. Vi har allt som behövs för alla typer av träning från CrossFit och cirkelträning till dans och yoga. Här hittar du allt, från de senaste modellerna av tyngdlyftningsskor, genom yogamattor, hela vägen till innovativa CrossFit-träningsverktyg. Vi är för närvarande online i 13 länder och erövrar nya områden snabbt.

Tillsammans bildar vi en stor # top4fitness-community.
Vi gör inte kondition, vi lever kondition.

Med kollegor från andra idrottsavdelningar som löpning och fotboll
Vi bildar en stor Top4Sport-familj.

TOP4SPORTs historia

2010

Top4Sport etablerat. Början på vårt samarbete med Nike

2012

Specialiserad 11teamsports onlinebutik lanserades

2013

Top4Running och Top4Fitness-onlinebutiker lanserades

2014

Top4Football-butiken öppnades i Prag, den mest moderna butiken i Centraleuropa som specialiserat sig på fotboll. Samarbete med över hundra klubbar från första ligan till det regionala mästerskapet.

2015

Expansion till Slovakien. Top4Football-butiken öppnade i Bratislava. Premium Top4Running-butiken öppnade i Prag. Samarbete med Tjeckiska friidrottsförbundet inrättat.

2017

2018

Expansion till Tyskland, Österrike och Spanien. Top4Street online-butik lanserades.

2019

Top4Sport blir stolt medlem av 11TeamSports Group, den största fotbollsspecialisten i Europa